Autor: Dexter Datum: 28.04.2012 17:15
WUSIiIyQVAOSRz
Hmm ten jugernaut mi připadal s druhfdm brněnedm trcohu jako robot, možne1 cyborg je lepšed slovo Ale ten marauder s druhfdm byl hodně krutopředsnfd
Osmdesát procent lidí si podle průzkumu agentury Median přeje předčasné volby do Poslanecké sněmovny. Najdeme mezi nimi ty, co jsou pobouřeni politikou Nečasova kabinetu , i respondenty znechucené koaličními kauzami. ODS má své „kolibříky“ ( Pavel Bém určitě nebyl jedinou loutkou v rukách kmotrů) a remcající regionální politiky, kteří se bojí, že na podzim odskáčou drsné vládní škrty a reformy. Věci veřejné zase na pozadí soudního procesu propraly nevděčníky, kteří nepochopili široké...
NasiPolitici.cz poskytuje prostor jen korektně a slušně vedené debatě. Všichni čtenáři se při publikaci svého příspěvku zavazují dodržovat Kodex diskutujících.
Přihlášení uživatele
Registrovaní diskutující mají právo vkládat do diskusí interaktivní odkazy, videa z YouTube i dále sdílet diskuse na sociálních sítích Facebook, Twitter, Stream.cz a YouTube. V případě, že ještě nemáte založen svůj účet, zaregistrujte se.
Autor: Dexter Datum: 28.04.2012 17:15
WUSIiIyQVAOSRz
Hmm ten jugernaut mi připadal s druhfdm brněnedm trcohu jako robot, možne1 cyborg je lepšed slovo Ale ten marauder s druhfdm byl hodně krutopředsnfd
Autor: václav Datum: 12.04.2012 08:58
už toho bylo dost
zdavim všechny čechy,
chci se zeptat, jak dlouho se mi češi necháme utlačovat od naší vlády???
tato zem patří nám obyvatelům cz republiky,
budeme dál přihlížet tomu jak naši politici rozebírají naši vlast?
za druhé světové války umíraly naši lidi, proto aby sme tady mohli žít,
měly by sme se vládě konečně postavyt, už jen za padlý válečný hrdiny
ČEŠI SOBĚ!!!!!!