AKTUÁLNĚ

■ Český rozhlas: Sdružení Naši politici upozorňuje v rámci kauzy Rath na osoby rozdělující evropské dotace ■ Aktuálně.cz: Mlčte, zní rada Rathovi a může ho dostat z kriminálu ■ Aktuálně.cz - Máme úplný scénář: Takto dostala policie Ratha za mříže iHNed.cz: Stát plýtvá na stavbě Pražského okruhu. Vyhazují se miliardy, zjistili kontroloři ■ Aktuálně.cz: Stamiliony skončily u firmy politiků, ukázal audit ■ iDnes.cz: Poslanec levně nakoupil pozemky pod dálnicí, teď je draze prodá státu ■ Aktuálně.cz: Kmotr ODS vyvázl bez pokuty. A úřady se přou proč ■ Aktuálně.cz: Další zakázku Lesů ČR vyhrály 'známé firmy' ■ Novinky.cz: Krajská zdravotní musí za předraženou zakázku vrátit 176 miliónů

NAŠI POLITICI

ANKETA
PODPOŘTE NÁS

Naši politici - Podpořte tento projekt

Diskuse ke komentáři čtenáře - Čtenář K. Pazdziora: Bolševik nás čtyřicet let strašil kapitalismem. Dneska vidíme, že měl pravdu

Zpět na komentáře čtenářů

Za bolševika byla nesvoboda. Byli jsme nadšeni i dojati, když jsme zvonili klíči. Nevěděli jsme, co nás čeká. Bolševik nás čtyřicet let strašil kapitalismem. Dneska vidíme, že měl pravdu. (koluje internetem) Česká televize, její cenzurní oddělení krycím názvem Divácké centrum mi opět vymazalo příspěvek se závadným obsahem. Tady je: Všem jásačům, kteří jsou u vytržení z toho, jak jsme to natřeli nedemokratickému systému, jak jsme se konečně vymanili z totality, jak si konečně vládneme...

NasiPolitici.cz poskytuje prostor jen korektně a slušně vedené debatě. Všichni čtenáři se při publikaci svého příspěvku zavazují dodržovat Kodex diskutujících.

Přihlášení uživatele

Registrovaní diskutující mají právo vkládat do diskusí interaktivní odkazy, videa z YouTube i dále sdílet diskuse na sociálních sítích Facebook, Twitter, Stream.cz a YouTube. V případě, že ještě nemáte založen svůj účet, zaregistrujte se.

uživatel: Petr Frish

Co vám neřekli, že 'skončit vládu jedné strany' nestačí
Je take třeba inteligentně volit.
Na.Př být skeptický předem.

http://www.blisty.cz/art/60114.html

Reagovat
uživatel: Marta

nespokojená občanka
Také já jsem tehdy věřila a cinkala klíči. Dnes jsem zklamaná a cítím se podvedená. To bylo slibů. Tehdy jsme měli jistitu, dnes nemáme nic. Kdo žije z poctivé práce, je rád, když vyjde s penězi od výplaty k výplatě, a nezbývá mu dostatek peněz na spoření,koníčky, dovolené atd... Jsem vdova v předčasném důchodu a z té almužny, co dostávám, je opravdu těžké vyžít. Nedivím se, že lidé ten stálý stres nevydrží a raději volí sebevraždu.

Reagovat

Sdílejte |